A legtökéletesebb partner

Egy cég élete nem egy egyenes vonallal leírható, folyamatosan fejlődést és felfelé ívelést mutató egyenes. Sajnos számtalan nehézség és kudarc, sikertelen projekt keresztezi a vállalat útját, ami megtorpanást, hanyatlást eredményez. Ezzel semmi baj nincs azonban, ugyanis ha ezeken túl tudjuk juttatni a szervezetet akkor még magasabb helyen zárhatja a cég a völgye, mint az előtt volt. Az azonban már problémát és nehézséget szül, ha hosszabb időn keresztül egy megtorpant, stagnáló helyzetben van a cég és nem tudjuk onnan kirángatni vagy épp észre se vesszük hogy stagnálás történik. Persze egy ilyen megtorpanásnak rengeteg oka lehet, azonban ha ezt sikerül felkutatni és kideríteni, akkor minden további nélkül fel is lehet azt oldani, azonban ha a gond és az ok rejtve marad, a megoldás sem kerülhet felszínre. Mit tehetünk mi, vállalatvezetőként egy ilyen helyzetben? Nem eshetünk kétségbe, ez biztos. Külső partner, szakértő csapat segítségét lehet kérni, akik ilyen helyzetben a cég teljes átvizsgálása után rámutatnak arra a területre, ahol a probléma felütötte a fejét, ami fejlesztésre szorul, vagy épp nagy működésbéli problémákat tartalmaz. Azoknál a cégeknél, ahol nagy mértékű stagnálás jellemző már hosszabb ideje, és sem a külső szolgáltatók munkája tekintetében fennálló nehézség vagy probléma, sem pénzügyi ok nem áll a megtorpanás mögött, a humánpolitikai részleg lesz az, ami fejlesztésre, átalakításra szorul annak érdekében, hogy a vállalat újra fellendülő ágra kerüljön és folytathassa fejlődését a számára kijelölt úton.

Az én cégemnél is hasonló probléma ütötte fel nemrég a fejét, és a megoldás egy külső partnerrel, egy szakértő csapattal való együttműködés keretében érkezett hozzám. A https://kogwheel.com/hu/ egy hihetetlen tudással és szakértelemmel rendelkező kis csapat, akik a hr területeken áttörő segítséget nyújtottak és hatalmas eredményeket értek el a vállalatomnál.

A vállalat működését és folyamatait tekintve nagyon sok alkalommal szakértői háttére és tudásra van szükség ahhoz, hogy a kijelölt munkavállaló csak elvégezze a számára kijelölt feladatokat és munkát, hanem részlege munkájához úgy tudjon hozzájárulni, hogy az hatékonyan és jövőbe mutatóan tudjon működni hosszú távon is. A pszichológusokból és kommunikációs szakemberekből álló csapat felbecsülhetetlen megoldásokat kínált a vállalatom humánpolitikai munkatársai számára. Mondom ezt úgy, hogy tudom, hogy ők is egytől egyig tökéletes szakemberek, erős szakmai tapasztalatokkal, azonban kívülről nagyon sok esetben sokkal jobb ötlet és megoldási javaslat érkezik egy problémára, kifejezetten úgy, hogy ez speciális szakterülete a kogwheel csapatának, speciális tudásanyaggal és tapasztalattal, eszközökkel és módokkal rendelkeznek a hasonló problémák megoldására.  Biztos vagyok benne, hogy egyész életemben hálás leszek nekik a segítségért, és nem győzöm ezt feléjük is kommunikálni amikor csak lehet, hiszen tudom, hogy mennyire fontos a visszacsatolás.