A tökéletes partner

Egy kis vállalkozás életében még fontosabb azt gondolom, hogy olyan emberekkel és partnerekkel vegye magát körül, akik tényleg tökéletesek, mert csak így lehet fenntartani a folyamatos fejlődést és növekedést minden téren. Természetesen a tökéletes megfogalmazás rengeteg dolgot és paramétert von maga után, amelyek egy része változhat tevékenységi körtől, szolgáltatástól függően, de néhány eleme biztos, hogy állandó, mint megbízhatóság, lelkiismeretes és szakmai tapasztalatokon alapuló munka, feddhetetlenség és maximális partneri hozzáállás.

Én tudom, hogy milyen egy ilyen céggel dolgozni, mert hála a jó égnek, mertem váltani, és például a céges telefon flotta javításának tekintetében megtaláltam az iszereles csapatát, akik merem állítani, hogy az egyik legjobb és legtökéletesebb partnerem. Mindig nagyon gyorsan és jó áron segítenek a készülékeink hibáin, ami nekünk kulcsfontosságú, hiszen a telefonok és az azokon tárolt adatok, képek elengedhetetlenek a napi munka elvégzéséhez. És itt jön be az, ami miatt nagyon örülök, hogy rájuk találtam, hogy mindamellett, hogy tökéletesen végzik a tevékenységüket, és tényleg bármit nagyon gyorsan meg tudnak javítani, tanácsot adnak, még hihetetlen megbízhatók is az adatok kezelésével kapcsolatban. Egész egyszerűen nem kell attól tartanom, hogy elveszik az adat, de attól sem hogy illetéktelen kezekbe kerülne vagy visszaélnének bármelyik képpel vagy üzenettel akár.

Számomra ilyen egy tökéletes partner, de az is tény, hogy ahhoz, hogy ezekre a partnerekre rátalálhassunk, merni kell váltani, alakítani és új partnereknek teret engedni. Ha valamilyen szolgáltatással vagy az azt nyújtó csapattal nem vagyunk elégedettek, akkor merjünk keresgélni mert másképp én sem találtam volna rá az Iszereles csapatára. Biztos vagyok benne, hogy rengeteg időt és energiát tartok meg azzal, hogy velük dolgozok együtt, és ezt bizony másba tudom fektetni, a cég menedzselésére és a növekedés biztosítására.