Első nagy hibám az új munkahelyemen

Egy új helyen kezdeni a munkát sosem könnyű, hiszen nem csak a tudásunkról szeretnénk minél előbb és minél stabilabb bizonyságot adni a mindenkori munkaadónknak, főnökünknek, kollégáinknak, hanem bizony be is szeretnénk illeszkedni, hogy igazi csapatjátékosként egyrészt a saját boldogulásomat és munkámat is meg tudjam könnyíteni, másrészt pedig a hangulat is megfelelő legyen, ne úgy kelljen a kollégák közt ülni mint valami kívülálló ember, hanem igazi tagként tudjak megérkezni reggelente és jókedvűen tudjak én is beszállni egy-egy beszélgetésbe. Ez nekem mindig is nagyon fontos volt, és azt gondolom, hogy et az ember minél gyorsabban meg tudja oldani, annál könnyebb lesz a helyzete és annál szilárdabb lesz a helye. Most pedig arra is rájöttem, hogy bizony egy-egy hibát is sokkal könnyebb és gyorsabb megoldani így, mint ha az ember még egy betolakodóként érzi magát vagy épp annak érzik a munkatársak.

Történt ugyanis, hogy egy óvatlan mozdulatnál a második hónapban amit a munkában töltöttem egyszer csak leesett a céges telefonom és teljesen betörött a kijelzője. Mondanom sem kell, hogy hirtelen azt sem tudtam mit csináljak. Meg is ijedtem, és azt sem tudtam, hogy hol tudnám biztonságosan és jól, profi szinten javíttatni a telefont. Az egyik kolléga azonban azonnal a segítségemre sietett, és elmondta, hogy a https://androidszerviz.hu/ csapat a lejobb, nyugodjak meg, ők biztos hogy nagyon gyorsan és maximális profizmussal és eredménnyel meg tudják javítani a kijelzőt.

Persze azonnal fel is kerestem őket, és tényleg nagyon kedvesen fogadtak, azonnal segítséget kaptam, és nem csak hogy hihetetlen gyorsan kicserélték a kijelzőt, hanem még át is nézték a telefont, és elmondták, hogy ők már egy ízben cserélnének akkumulátort is, mert már nem igazán fiatal, és később nem lenne vele akkor gond. Persze azt is kicseréltettem, és így egy teljesen tökéletesen működő telefonnal térhettem vissza az irodába. Egy kávéval viszonoztam a kedves segítséget, és így már teljesen be is illeszkedtem a csapatba. Hihetetlen, hogy mennyivel egyszerűbb egy jó csapat tagjaként megoldani ezeket a problémákat.