Vállalatunk új partnere

Egy cég életében az egyik legfontosabb dolog az, hogy milyen partnerek veszik körül, kik azok, akik akár belülről, munkavállalóként, akár kívülről, külső tanácsadóként vagy partnerként segítik a folyamatos munkáját. Hihetetlen terhet tud ugyanis levenni a vállalatvezetőség válláról az, hogy ha bizonyos, a vállalat életére komoly veszélyt fenyegető dolgok vagy kérdéskörök külső szakértő csapathoz vannak rendelve, akik felelősségteljesen és lelkiismeretesen végzik a mindennapi igazgatását ezeknek a feladatoknak.

Nálunk például céges szinten hihetetlen fontos, hogy mindig mindenki online és elérhető legyen, mert ha az ügyfeleknek bármilyen kérdésük vagy problémájuk lenne, akkor szerződésben vállaltuk, hogy el tudja érni a vállalatunkat. Persze nem egy ember van megadva erre, de alapjában véve mindenkinek van egy ügykezelője, ha úgy tetszik tanácsadója, aki eredetileg segítséget nyújt számára, és ha ő valamiért nem érhető el vagy nem tud segíteni, akkor egy pót személy van megadva. Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy a vállalati eszközök, telefonok mindig rendben legyenek és rendelkezésre álljanak. Szükség van tehát egy kifejezetten profi és megbízható samsung telefon szervíz csapatra, aki külső szolgáltatóként biztonságot teremt számunkra ebben.

Persze nem könnyű erre megfelelő partnert találni, mint ahogyan ez sajnos nekünk sem sikerült az első körben, hiszen az eredetileg kiválasztott vállalkozást most cseréltük le, mert nem voltunk megelégedve a gyorsaságukkal és a kommunikációjukkal. Hiába oldották meg tökéletesen a szerelési feladatokat, annyira nehézkes volt velük együtt dolgozni, hogy új partner után kellett néznünk. És hát így utólag azt kell hogy mondjam, hogy nagyon is jól tettük ezt, ugyanis ezerszer jobban meg vagyunk elégedve az androidszerviz.hu csapatával. Gyorsan és maximális hatékonysággal, precízen és szakmailag kifogástalan módban dolgoznak és rengeteg mindenben segítséget tudnak nyújtani számunkra. Nagyon meg vagyunk velük elégedve, és csak örülni tudok, hogy voltunk annyira bátrak hogy váltottunk. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.