A legnagyobb céges segítség

Nem olyan régen úgy döntöttünk, hogy közel három év alatt elértünk minden olyan kitűzött célt, vagy ha úgy tetszik teljesítettünk minden olyan tervet, ami ahhoz kellett, hogy a helyünket meg tudjuk szilárdítani a piacon, és kellő bátorsággal azt mondhassuk, hogy nem fenyeget minket olyan veszély, ami a működést veszélybe sodorná. Egy vállalat életében az első időszakban számos ilyen dolog van, és nekünk legfőbb célunk volt egy olyan tartalék képzése, ami mellett azt mondhatjuk, hogy az ütemtervet nem is tudjuk tartani olyan mértékben, ahogyan azt elterveztük, nem fenyeget minket a csőd veszélye. A helyünket megszilárdítani és tartalékot képezni. Ez volt az első időszak legnagyobb feladata számunkra.

Ahogy pedig ezt teljesítettük a cél az lett, hogy egy stabil céges telefon flottát ki tudjunk építeni a kollégáknak. Hogy ne kelljen többé a saját telefonjukat használniuk céges tevékenységre, és hogy a céges adatok is maximális biztonságban legyenek. Ez persze nem kis forrást emésztett fel, de megtehettük, és boldogan meg is tettük. Egyetlen dologra azonban nem igazán gondoltunk, a telefonok szervizelésére.

Hála a jó égnek, az emberek néha ilyen téren is maximálisan számíthatnak a beosztottakra, mert az egyik munkatárs ajánlott a https://androidszerviz.hu/ csapatot, akiket ő már többször meglátogatott, hogy megjavítsák telefon készülékét, sőt, adatot is mentettek már neki, így maximálisan csak ajánlani tudja őket. Meg kel mondjam, hogy ennél jobb ajánlást még életemben nem kaptam senkitől. Ez a csapat tényleg profi, jó áron dolgozik és rendkívül megbízható. Ők lettek az egyik legjobb partnereink azóta. Csak ajánlani tudom őket bárki számára, biztosan nem fognak bennük csalódni.